Rook en koolmonoxide melders

Waarom melders onmisbaar zijn... 

Rookmelders:

De meeste slachtoffers bij brand vallen door het inademen van rook. Als u slaapt, ruikt u niets. U wordt dus niet wakker van de rooklucht. En doordat de rook veel giftige gassen bevat, raakt u al snel in een diepe bewusteloosheid. Vaak al binnen enkele minuten! Rookmelders zijn dus echt van levensbelang.

Koolmonoxidemelders:

Koolmonoxide, ook bekend als CO, staat niet voor niets bekend als de sluipmoordenaar. Je ziet of ruikt het niet maar wanneer je het inademt kan dit ernstige lichamelijke gevolgen hebben. Jaarlijks overlijden in Nederland gemiddeld 10 tot 15 personen door koolmonoxidevergiftiging. Enkele honderden mensen belanden in het ziekenhuis. Een koolmonoxidemelder kan je op tijd waarschuwen en daarmee je leven redden!

Onze service:

Aangezien de gevolgen van deze dingen ernstig zijn bieden wij vanaf nu ook onze 'Melders Service'. Dit houdt in dat wij melders op cruciale plekken plaatsen die voldoen aan de NEN-EN 50291 norm. Bij deze service hebben wij als optie dat wij elke 2 jaar de batterijen checken en indien nodig vervangen.

Heeft u nog vragen?

Bel gerust even, of stel uw vraag rechts onderin.