Over Volt  Amp

bliksem zonder rand.png
TWR_5971.jpg

Volt-Amp uw elektrotechnische vakman in Zuid-Holland! Als jonge onderneming kan Volt-Amp u ondersteunen bij het ontwerpen, leveren, monteren en onderhouden van elektrotechnische installaties. Zowel voor particulier als bedrijf. Hierbij kunt u denken aan licht, geluid, een nieuwe meterkast of een smart home installatie, maar ook voor het aanleggen, verbeteren of vernieuwen van uw elektrotechnische installatie. Ook als het installeren van uw nieuwe deurbel niet lukt staat Volt-Amp voor u gereed! Klik hier voor een overzicht van de mogelijke werkzaamheden.

Wie zijn wij?

elektromonteur

Achtergrond van Volt-Amp

Volt-Amp elektrotechniek is gestart vanuit de toenemende vraag naar elektrotechnische dienstverleners die voor een betaalbare prijs in staat zijn vakkundig werk te leveren. Helaas blijkt maar al te vaak dat de gerenommeerde installatiebedrijven een dusdanig hoog uurtarief hanteren dat dit voor de gewone particulier of kleine ondernemer amper meer is op te brengen. Volt-Amp Elektrotechniek richt zich juist op deze markt en zorgt er voor dat u voor een eerlijke prijs de service en kwaliteit krijgt die u verdient!

image (8).jpg

Waarom Volt-Amp?

Een verbouwing, renovatie in het vooruitzicht? Volt-Amp geeft u de beste prijs, duidelijke offertes en snelle montage. Wij zijn een vakkundig elektrotechnisch bedrijf en wij zijn werkzaam in Ridderkerk, Alblasserdam, Hendrik-Ido-Ambacht, Zwijndrecht en Rotterdam, maar ook landelijk zijn wij inzetbaar.

Onze elektriciens zijn VCA gecertificeerd en werken volgens de NEN3140 en de NEN1010 Norm.

Definitief logo Volt-Amp.png
Amp%20meter%20amaranth_edited.png

                     Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen?                       stuur dan een email naar info@volt-amp.nl

of bel naar 06 38 50 67 26